dilluns, 18 de juny del 2012

COMENTARII

Video 1 El video tracta de que una noia esta estudiant per un examen i esta xatejant amb un amic seu o amb el seu xicot ell volia que li ensenyés les calces noves que s'ha havia comprat que eren de color vermelles i mentrestant el noi li estaba fent fotos i ho ha publicar a interne per que ho vegi tothom. Jo penso que tenim que tenir molta cura amb aquestes coses del xat saber a quines persones tenim a les reds socials sigui facebook, twiter, messenger, tuenti...


Video 2 En el video tracta de que tenim que tenir cura de no ser personas que no som alguns son anomis que es pasan a fer famosos etc.. i tenim que ser nosaltres de veritat i no mentir. 

Vidoe 3 Tracta de que tenim que tenir cura a donar informacio a personas que no coneixem pas i tenir molta cura saber pensar.. 


 Video 4 Tracta d'un noi que estaba en el messenger i li parla una noia que no sabia qui erai li diu que era una de la festa i li diu si volia posar la cam per veure'l i estaba modelant per la noia i li diu que li funciona la camara i es veu que era una colla de gamberos fent-li bromas. No et confies de les personas que tinguis al messenger. 


Video 5 No sempre ets tant anònim com ho penses i sap lo que has fet. 


 Video 6 Una noi esta parlant amb la seva amiga per telefon i li diu si posara les fotos a internet que s'havia fet en una festa, va escoltar un sorollo al sobterrani i va pujar va veure unes fotos de la seva avia com era de igual com la noia i es va donar conte que aixi es veure cuan faci molts anys i lo li agradaria. 


 Video 7 Tracta de dos nois que tenien una foto de la seva mare i va dir que si colgues aquets foto tothom tenia accés a veure'l i seria i el amic toca la tecla per penjarlo i li diu que es tonto per fer-ho que t'as tornat boig 
 Video 8 Tracta de que un noi es lleva a les 7:1 de la matinada veu que tenia cartes i estaven les fotos i una de ellas i tots els va veure i es van riure d'ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada